Smaakvolle Tapas Foodtruck

FeestTapas, Feest Tapas - dé plek waar smaakvolle tapas, authentieke paella en verfrissende sangria samenkomen om van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Bij FeestTapas.nl geloven we in de kracht van goed eten en gezelligheid. Onze passie voor de Spaanse keuken brengen we graag naar jouw feestlocatie, of het nu gaat om een intiem diner, een bedrijfsevenement of een bruiloftsfeest. Ons ervaren team staat klaar om jouw culinaire wensen te vervullen en jouw gasten te verwennen met heerlijke gerechten en drankjes.
Onze tapas zijn een feest op zichzelf. Van klassieke Spaanse smaken tot moderne interpretaties, onze diverse selectie zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Geniet van verse olijven, pittige chorizo, romige manchego en nog veel meer, allemaal met liefde bereid en met zorg gepresenteerd.
Geen Spaans feest is compleet zonder een smakelijke paella. Onze chefs bereiden deze traditionele rijstschotel met de beste ingrediënten, waardoor elke hap een explosie van smaak is. Of het nu gaat om een traditionele Valenciaanse paella met zeevruchten, een sappige paella met kip en chorizo, of een vegetarische variant boordevol groenten, wij zorgen ervoor dat elke gast zich als een Spaanse royalty voelt.
Waarom genoegen nemen met minder, wanneer u alles kunt hebben wat u nodig heeft onder één dak? Laat ons uw stress wegnemen en uw dromen realiseren, terwijl u geniet van een feest dat nog lang in het geheugen zal blijven hangen. Bij ons kan je Spaanse catering, decor en entertainment boeken met een pakketkorting. 

Kijk ook eens op:


Compleet Spaanse feest: spaansefiesta.nl

Livemuziek, dans deejay en entertainment: spaanse-fiesta.nl

Catering, hapjes, food trucks en decor: spaanse-catering.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl


Neem contact met ons op - Boek een band bij ons

Chat met ons: chat link

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: spaansemuziek@gmail.com

Duo Latino
Spaanse Dans
Paella Foodtruck
Spaanse Danseressen
Paella en Tapas Foodtruck
Paella en Tapas
Spaanse Feest
Spaanse Themafeest
Spaanse feest
Spaanse Danseres
Spaanse group
Spaanse muziek Duo

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).